Stugorna

Välkommen till våra stugor!
Nedan kan du läsa mer om dem. Du kommer även till ett bildgalleri när du klickar på stugans namn.

Service

Tillgång till avgiftsfri vedeldad strandbastu med duschar och stor gillestuga med öppen spis. Direkt utanför finns en möblerad uteplats med vedeldad grill, en perfekt plats att njuta på medan bastun värms upp. En liten bit ifrån finns även ett gemensamt grillhus och fiskrök.

Klädvårdsrum finns i samma byggnad som strandbastun, med tillgång till tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda.

Vi har även en lekplats med lekstuga och sandlåda i närheten av stugorna. Stor gräsplan perfekt för lite fotboll eller badminton. Beachvolleynät finns vid stranden.

Fiskekort säljes. Roddbåtar, motorer, sänglinne och handdukar uthyres. Slutstädning mot betalning. Vi arrangerar även guidade jaktturer och erbjuder prisvärda golf- & fiskepaket. Stugorna är rökfria. Husdjur är ej tillåtet.

Avstånd

Eckerö Linjens hamn 10 km, Mariehamn 31 km, affär 7 km, granne 30 m, strand 100-170 m, Eckerö Golf 6 km.

Bastun

Tillgång till fri vedeldad strandbastu med dusch och stor gillestuga med öppen spis. Klädvårdsrum finns i samma byggnad med tillgång till tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda.

Villa Strandpärlan (170 m2)

Nybyggd lyxig strandvilla med fin utsikt över Marbyfjärden och Ålands hav. Strandpärlan lämpar sig för en lyxsemester med familjen eller för en liten konferens. Perfekt för en gemytlig bastuweekend med... Läs mer »

Lyckan (52 m2)

Välutrustade stugor i ett plan. Lämpliga för upp till 6 personer (4+2) med 3 sovrum, allrum, kök, dusch, wc, elspis, kyl, frys mikro, diskmaskin, radio, TV, DVD. Utemöbler och grill på uteplats intill... Läs mer »

Loftet (69 m2)

Våra extrastora stugor i två plan med sovloft. Lämpliga för upp till 8 personer (7+1) med 2 sovrum och sovloft, allrum, kök, dusch, wc, elspis, kyl, frys, mikro, diskmaskin, radio, TV, DVD. Utemöbler och... Läs mer »

Marbyfjärdens stugby

Telefon: +358 (0)18 38594
Fax: +358 (0)18 38594
E-post: marbyfjardensstugby@gmail.com